Tuesday, July 22, 2008

wah..bos gi outstation

salam pada semua...

tengok tajuk pun dah tahu apa yang akan jadi hari nie.....bos aku gi outstation gi singapore selama seminggu...so selama seminggu jugak la...akan tumbuh tanduk di kepala aku nie....wah raya hindu aku minggu nie..dari pagi tadi aku tajk wat keje pun.....kalau bos xder nie..rasa malas jek..nak wat keje.....tapi yang rajinnyer bila nak datang keje..sebab bila bos xde..dunia ini ana yang punya :))) huhuhuhu..kalaula bos aku baca blog aku nie....mampus aku...xdelah peluang aku untuk jadi pekerja terbaik utk tahun nie..hahahahahahahahahahah...gelak panjang.....dari pagi tadi aku dok jenjalan menjengah blog kengkawan....dan sambil-sambil tue YM dengan kengkawan....lepas nie aku nak wat aper..hohoho..tengahari nie bleh ler aku berehat lama sikit....bukan sikit la nie....tapi banyak....boleh balik awal skit...semua pelan jahat dah tersedia dalam minda aku nie....kalau bos aku ader..aku ler yang bek...xkuar makan tengahari...balik pun lambat jek....so hipokritkan...adatlah nak hidup kan...kan.......semalam tido aku tak nyenyak,yelah sejak dah kawin nie rase lain kalau tido sorang-sorang...(uwekkk nak termuntah plak..dulu xpe pun)...yelah my hubby ader kes..balik pun lewat pukul 3 pagi.....hari nie dia masuk keje pukul 10...penat sangat...so aku sediakanlah sarapan utk dia....isteri solehah kan..dah la..aku nak pi melepak sat kat mana-mana...bos xde kan..nak sambung balik pelan yang tergendala......hehehehehe:)

9 comments:

kamar hati said...

wahhhh...sakan hang ngah noo...dasyat tul...apa nama boss hang??? bg no tipon sekali??? hihihi...bleh aku plak buat pelan jahat kat hang....hihihihi...hahahah....

enjoy sementara bleh enjoy k...jahatnyer...hihihi...

KAKTINY said...

hohohohoho... kaktiny dh nampak tandung, ekor dan eh eh eh.. taring dah terkluar gak tuh.. hihihi... samaler kita yer.. (rugi kaktiny takelh ym.. kalau tidak mesti heppizz giler 'interframe' dlm group ym korang... hahahhaha)

ladylikeme said...

kama: kalau nak kena bom ngan C4 try ler

kak tiny: sama spesis ngan kak tiny....:)huhuhu

Akak said...

Salam ladylikeme...

Merdeka!!! hehe boss takdk merdekalah sat kan...

Enoy your time dear..

cikgooden said...

salam!

nasib baik aku tak ditakdirkan jadi boss hang!..kalau tak......

he..he..he..jenjalan kat blog tak kuaq peluh!

ladylikeme said...

akak : salam...tue lah..merdeka selama seminggu

cikguooden: kalau ditakdirkan hang jadi bos i..dah lama i private kan blog nie.....huhuhuhuhu...:)

Miim said...

selamat hari deepavali,
raya sakan la yek...

bebaik tau...
ntah2 bos hang pun blogger jgk...hihih

chinta said...

lebeh kurang sama laa....supervisor p france 3 minggu..so, tahap kemalasan pon meninggi le...tapi dia dah balik maaa..so kena rajin balik..hehe

ladylikeme said...

miim : kalau bos i blogger pun,dia xtau i punya blog yang mana...

chinta : tue la pasal kan..kan

 
Header Image by Colorpiano Illustration