Monday, July 21, 2008

hujung minggu yang best.......

salam untuk semua.......

hari nie hari isnin...aku masuk lambat ofis..sebabnyer gi cekup my baby...aku bagi ler surat yang doktor kelinik tue suruh aku bagikan...so...nurse dah arrangekan appointment aku ngan doktor hari khamis nie..doktor akan scan sekali lagi utk pastikan sama ader uri kat bawah atau tak....so..ari nie cekup yang biasa jek...semuanyer ok..kecuali yang tue jelah....hujung minggu ari tue aku xbalik pun umah mak mentua aku....sebabnyer.petang sebelum aku nak balik dari ofis,aku kol la my hubby tanya dia kat mana?..rupe-rupenye ader kat umah lagi..aku ingatkan dia dah sampai umah mak dia...so..aku tanya la mcm maner..ngan suara yang kesian dia bagitahula suruh aku balik dulu amik dia...balik jek umah....dia pun malas nak balik umah mak dia,,sebab dah lewatkan..lagipun kawan dia yang baru kawin pun xder kat kampung...so...kami xjadilah balik....yelah semenjak dia beli PS2 nie aku asyik bergaduh berebutkan siaran tv..yelah dia nak main game..aku nak tengok Tv...atleast aku gunakan alasan yang selalu aku gunakan.....anak dia dalam perut nak tengok....heheheheheh;)..kadang-kadang menjadi..kadang-kadang tak jugak....tengok pada keadaan....so xbalik kampung..hari sabtue..we all pergi tengok wayang....kuar dah tengahari you know why...my hubby main PS2 sampai pukui 4 pagi...so lepas subuh tido balik...bangun dah tengahari...kami pegi tengok wayang kat Megamall citer....HELLBOY ...punyala ramai org....aku rasa aku jek yang mengandung..tegok citer tue..xsenonoh betul....heheheheh...lepas tengok wayang..makan lagi..and then baru balik umah..tengah malam aku lapar lagi..then pkul 12 hubby aku kuar beli MCD kat autocity....hari ahad aku xwat per pun....sebab hubby aku keje..so aku dok umah jelah....wat aper yang patut dan xpatut....yang patut(wat keje umah)..dan yang xpatut (aku tido jek)..heheheheheh

10 comments:

kamar hati said...

wahhhh...cuti2 kat umah je la...ok la...siap tgk wayng g tu...best tu... :)

Akak said...

Salam ladylikme...

Bestnya pi tgk wayang, sesekali tu kena ada plan mcm tu kan baru tambah kemesraan suami isteri..

Alhamdulillah baby ok...

KAKTINY said...

ooo cikadik ladylikeme oooiii.. awak tu tak berapa hari jer lagi nak bersalin... toksah ler tgk citer2 makhluk pelik2 cam tuh.. (ayat kaktiny yang soooo 'ortodok'..) byk lagi citer lain leh tgk..

takpun.. toksah lah pi tgk wayang time2 nih.. pi buat benda lain..

ladylikeme said...

kama: best la gak..

akak : yelah.sesekali bleh la....

kak tiny : tue la psal..kalau ibu mertua ngan ibu kandung i tahu...mesti kena marah...mak mertua akan marah anak dia sebab bawak menantu dia..ibu kandung..marah kat i ler....

Mr. Azman said...

Hahaha... mulakan komen dengan ceria.

Erm.. macam ni lah kalau dah bekeluarga.. Besok-besok time saya plak nak layan kerenah isteri.

Wahahahaha... kalau saya mungkin laa tak sampai nak berebut TV, PS2 memang dah lame ade... tapi sekarang ni just gile PC plak. TV kasik sayang konker jer la.. No problem.. tadek hal punya. Kecuali hari Rabu dan Ahad. AXN ade citer CSI the Serries. Mesti tonton wooo~

Anyway, menarik la kesah kelauarga akak. Kim salah kat bro. So baby macam mane? dah pusing balik ke?

Ucapan tahniah utk akak sekeluarga. Semoga selamat melahirkan anak tak lame lagi.

Assalamualaikum...
Kreuger®

Princess Liyana said...

Ibu mengandung kena byk3 berehat tau:)uhuhu

ladylikeme said...

mr.azman : tue la psal kan..kalau hubby balik lambat...bersyukur sangat..sebab xpayah berebut ngan dia heheheheehhe...wah diucapkan selamat melayan karenah sang isteri ler...

princess liyana : dah terlebih rehat dah pun nieee

kad0k. said...

ingat cekup tu apa td..rupa2nya check up...sungguh lembab saya ini...hahaha

tidurlah aktiviti yg paling best...:p

cikgooden said...

wey mak labu...jgn bnyk berehat! aktifkan diri..nak2 dekat nak 'sampai tanjung'...senang masa nak bersalin...pesanan org tua...kariah taiping..ahakkkkkss

ladylikeme said...

KADOK : wah sory ler..nie malas nak taip panjang-panjang la yang jadi mcm tuue.....

CIKGUOODEN: naper pendapat doktor selalu berlawanan ngan org tua-tua???xpaham..la...

 
Header Image by Colorpiano Illustration