Tuesday, July 29, 2008

hepi besday to en. hubby

salam....

sebelum bos aku masuk ofis..baik aku update dulu blog nie...satgi..lambat plak...nak tunggu bos kuar balik.....(baik tak aku...hampes btull)....

semalam..tepat pkul 12..aku wish kat hubby....hepi besday to my darling....aku bagi kad dia..kaler pink lagi...seronok bukan main lagi...aku kata nak hadia..gi amik bawah bantal dalam bilik..aku dah sorok dah kat situ..yelah aku dok depan tv dok melayan dia main PS2...dia pun dengan excited nyer pegilah ambil..aku kata yang nie baru entry hadiah..hadiah sebenarnyer..hari nie la....sebenarnyer aku bagi dia coklat yang bos aku bagi as souvenier kat staff dia .yhelah dia pegi singapore kan..so dia bagi la kat staff dia coklat almond....seronok aku tengok hubby aku makan coklat tue sambil main PS2..aku xbagitahu pun dia tue coklat free..ala xkan dia tahu pun...en.hubby kata aku...ala yang...xpayah susah-susahla..cukuplah dengan kasih sayang yang ayang bagi sebagai hadiah harijadi abang.....wah...aku nak gelak pun ader...sejak bila laki aku bertukar rupa nie..abang tak nak ker hadiah nie..tak nak ayang nak bagi org lain.....hish nak la....(aku ingatkan xnak...)....

so..pada my hubby hepi besday...semoga apa yang abang impikan menjadi kenyataan...macam lah dia baca blog aku..kalau dia baca dialah org yang pertama yang akan mentertawakan aku...(cis ..hampes btul laki aku nie..)....

4 comments:

Akak said...

Salam lady...

Happy Birthday to En HB..

semuga panjang umurnya, murah rezekinya & berjaya dlm kehidupannya & semuga kasih sayang kamu berdua berkekalan..

Baby sihat ke?

kamar hati said...

happy birthday tuk HB hang Ngah...

semoga dipanjangkan umur, dimurahkan rezeki, berbahagia sentiasa & semua impian tercapai...

(",)

Mr. Azman said...

Hahaha... cam ni punya kesah pon ade ek... erm.. lambat betoi nak kawin nih... waakakakak

Kreuger®

kad0k. said...

wahh..main sorok2 hadiah ye..hadiah sebenar sorok mana lak?heheheh

 
Header Image by Colorpiano Illustration