Thursday, July 03, 2008

malasnyerrrrr..la......

salam...

hari nie hujan....pagi tadi dah hujan...hujan lebat..sleebatnyer..hubby aku masuk keje lewat...sebab dia nak kena jaga gate bulan nie....bukannye gate pelabuhan tue nak lari kan..kan..kan....dia masuk kui 10 pagi abis pukui 6 ptg...lepas tue ader xtiviti main badminton kat office dia..aku nampak hubby aku perutnyer yang mula buncis..dah kembali surut...kesan dari xtiviti main badminton dia tue...aku jek tengah buncit..ader orang xpe....heheheheheheeh.......aku pun bermalas-malas nak gi keje pagi tadi...xlarat sama tadi....ingat nak amik MC..tapi aku nak bagi reputasi yang baik pada bos..terpaksalah aku kenselkan niat aku tue...so..aku pun antar sms kat bos..cakap aku masuk lambat skit...lambat aku pun..still awai dari bosss...hehehheeheh tapi xpe....'dia kan bos'........yelah aku sebenarnyer..keje melambak...tapi malas nak buat..aku wat skit...skit....pastu aku ber YM kan kengkawan aku....malasnyer la....ari sabtu nie mak nagn ayah aku nak datang umah aku....aku nak masak aper...yelah aku baru blaja hidup berasingan....so kena la tunjuk aku nie memang pakar dalam mask-memasak nie..walaupun sebenarnye...x pun....semalam aku dah beli daging ngan ayam ngan syur skit.....xpelah..ari sabtu jelah pk nak masak aper....panjangnyer entri aku kali nie..lai satu...AHAD nie aku nak gi tengok wayang.....xkan ngan hubby aku ler...ngan kengkawan aku....sebabnyer AHAD nie hubby aku keje...so...blehla...aku melepak...melepak?????nagn perut boyot nie....buruk beno....heheheheheheehheehhe(p/s: baby: kiter tengok wayang ek....baby nak tengok citer aper...WANTED ke SEPI???)

13 comments:

lupikirlahsendiri said...

aiyaaa amoi lu pegi main badminton lah..mane tau esok baby lu boleh "membesar bagai johan"

Princess Liyana said...

uhuhu,mestila perut itu bnct, ada baby tomel dalamnya:)
alahai,sweet..err,hehe princess dah tanye dah. baby nak tgk cite SEPI. Cite wanted tu kawan2 kata hehe ngeri:P

cempaka said...

selamat berhujung minggu XD

kamar hati said...

wah wah wah...ada hati lg tu nak tgk wayang eek...g tgk ngan sapa???nak ikut bleh??? angah banjer kamar ye...hihiihih...

ladylikeme said...

lupikirlahsendiri:aiyaaa apek...lu nak bagi wa beranak kat court badinton kaaa

princess liyana: ala i nak bagi baby i ganas la.bleh...

cemapaka: selamat....

kamarhati: ngan kengkawan...xmau gi ngan hubby..nanti banyak pantang larangnyerrr

tentangseseorang said...

baby menjawab...
wanted! dapat tgk awek mat saleh yg cun. ahahahaha

ladylikeme said...

TENTANGSESEORANG:amboi..nampak sangat gatal.....

Princess Liyana said...

tak boleh tak boleh tak boleh..uhuhu:) tak tomel nanti..

xrajunax said...

orang kata kalau mengandung jangan tengok menda tak elok
tapi mak i suka tengok mat saleh
sampai i pun mcm mat saleh

cikgooden said...

petua untuk mak labu:
sekiranya dah tak dapat lihat pusat sendiri..cepat2 la.
ready beg baby kat dalam keta..masa dah cukup time la tu...

salam ziarah.

Anonymous said...

baby chumel macam saya! hehe

DatOk ZeQ said...

3 bulan lepas aku pun buncit 80 kg. lepas aku jumpa anak aku sekarang aku 67 kg, banyak susut tu, tak payah penat2 nak excercise tapi ada cara. datanglah blog aku cari artikel nya, ada rahsia nya.

TAK PERCAYA? clik http://www.teamfifi.com

DatOK ZeQ
Kelana Jaya, Selangor

ladylikeme said...

PRINCESS LIYANA: ala bolehlaa ek...

XRAJUNAX : ye ke nie yang i suke nieeee

CIKGUOODEN: ye ke...nak kena siap sedia nie

THAFIEQ: huhhuh...mcm awak ke??

DATUK ZEQ: ini buncit ader sebab la datuk

 
Header Image by Colorpiano Illustration