Wednesday, August 13, 2008

nak jawab tag

salam....

memandangkan semua tengah dok layan jawab tag..aku pun nak ikut jejak diaorang la...dan memandangkan bos aku cuti ari nie( nie yang best nie)blehlah aku perpanjangkan entry utk ari nie..aku nak jawab dua sekali gus bleh tak....(suka ati aku la..)

nie tag dari chinta...

1. kali pertama naik kapal terbang
xpenah naik lagi..so..ader saper-saper nak banjer naik flight tak????


2. kali pertama ke oversea
seberang sungai ker seberang laut..seberang laut..PULAU LANGKAWI,HEHEHEHEHEH
oversea gak kan......singapore(masa kecik-kecik dulu)

3. kali pertama duduk berjauhan dengan keluarga
masa naik sekolah menengah...tiap-tiap hari kol mak....

4. Ingin melancung ke
seluruh dunia....

5. Favourite accessories
handbag,gelang tangan,kerongsang

6. 4 perkataan yg selalu disebut

yer ker????
menyampah.....
sakit jiwa btul la......
ermmmmm............

7. kalo ada duit *juta...juta..juta*
nak pegi haji,nak bayar hutang,nak melancong around the world,nak beli keta BMW sports...(ntah bilalah ader duit juta-juta nie)

8. Siapa yg akan di tag:
saper-saper yang tak tahu nak tulis aper wat entry...hehehehheeh

********************************************************************************

nie tag dari akak

1. When you buy greeting cards, are the words or the picture more important to you?
dua-dua ler....tapi mesti kater-katenyer yang lebih penting kan...

2. What's your favorite kind of cake?
coklat cake...sedap wooo

3. Do you ever make gifts for people, if so what, or do you buy them?
beli jek...kalau buat pun...mcm xcantik jek....

4. What's your favorite holiday?
mestilah honeymoon ngan hubby kat teluk bahang..(heheheh..gelak penuh makna)

5.Are you going on holiday this year? If so, where?
xkot..dah nak sampai due nie..xde maknenyer nak pi holiday tahun nieeee

6. What was the best party you've ever been to?
parti tupperware,,hehehhehheheh


7. If you are married, describe your wedding?
wedding?mcm biasa..ader tok kadi...suami nervous...ader kenduri...tapi paling best aku pakai baju pengantin..rasenyer mcm aku la yang paling cantik pada hari tue....kalau xcaya..cubalah try....

8. What's the most romantic thing that's ever happened to you?
banyak sangat la...(layan PS2 ngan hubby pun kira romantik gak kan)


9. What's your favorite girl's name?
NAJMINA HAWA (sedap tak)


10. What's your favorite boy's name?
FIRAS ADAM(bestkan nama nie)


11. Which celebrity would you like a dream date with?
nak mampus ngan my hubby dreaming mcm tueeee..cukuplah date ngan dia jek

12. Which female celebrity do you find beautiful?
ERA FAZIRA,ASHWARIYA RAI, RAMAI LAGI LA....DAH NAMA PUN CELEBRITY MESTILAH CANTIK KAN


13. Which male celebrity do you think is attractive?
SEMUA....TAPI YANG MOST ATTRACTIVE..HANS ISSAC

14. What is your best character trait?
loving....dan pandai berlakon(nie hubby yang cakap)..hehehehehehehhe

15. What is your worst habit?
sensitif ngan mudah mengalir air mata....



So i'am tagging :

saper-saper la..yang rasa nak jawab tag nieee......

7 comments:

sepi said...

lady... skrg ni musim buah duyan ker musim jwb tag... hehehe

KAKTINY said...

jab jgn tak jawab... dah beranak dan berpantang esok dah kena cuti ngadap tag plak.. hahahhaah

Akak said...

Salam Lady...

Ha sampai 2 tag kena jawab kan kan

Bila due nie?

cikgooden said...

sedang mambaca Tag..(sambil tangan meraba Name Tag di dada...he.he.he)

ladylikeme said...

kak sepi> musim bauh yer ..musim tag pun yer

kak tiny> tue la pasal

akak> due..17.09

cikguooden>..yer kerrrr....alahai...naseb bek laader name tag gak kan

Princess Liyana said...

FIRAS ADAM?huhu..menarik2 kak..
Baby dah pilih nama dah?

ladylikeme said...

princess liyana> FIRAS ADAM la nak bagi nama kat baby...menarik tak????

 
Header Image by Colorpiano Illustration