Monday, August 25, 2008

3 minggu jek lagi

salam.....

ok suma tengok tajuk....

3 minggu lagi,due aku...mcm2 rase ader...masin,masam,pahit..wei..ingat masakan ker...ketaq..takut,seriau..semua ader...due aku 17/09..maknanyer 3 minggu lagi...maknanyer...2 minggu posa..wei..jenoh aku nak ganti posa..ader saper-saper nak tolong gantikan posa utk aku.....nie biras aku baru bagitau yang kalau anak lelaki 10 hari lebih awal dari duenyer..biar betui....maknayeer..maknanyer....7/09..makneyer,,,,minggu depan la..weh....wa..wa..mak...tolong...
msa mcm nie baru ingat mak..masa..************..xmau ingat mak pun...aku xmau publishkan perkataan tue..nanti blog aku nie kena block plak...xpasal-pasal.....

aku dah pun dok umah mak mentua aku kat bagan serai..sebab dari cni dah dekat ngan tempat keje aku...hubby aku pun akan berulang ke tempat kejenyer sepanjang bulan posa nie...senang katernyer..aku xpayahs usah nak wat juadah bukak posa ngan sahur..sumanyer mak mentuaku yang akan buat.....(nie menantue ker hantu).......aku dah pesan kat kengkawan aku kalau aku kuar tanda-tanda nanti aku nak swuh depa hantar aku pi klinik......depa dah pun setuju...

kandungan aku dah genap 36 minggu..iaitu 9 bulan..semalam misi mai cek kat umah coz aku skip chek up last week....dia kata kepala baby dah turun ke bawah....dah 9 bulan kan......so..kengkawan...doakan aku semoga semuanyer selamat....aminnnn....aku dah ader nama utk baby aku FIRAS ADAM ...sedap tak.....hubby aku xsetuju sebab xde nama dia dalam nama anak nie..aku xkira..aku yang mengandung..aku yang nak beranak...walaupun anak dia jugak..tapi aku yang berusaha lebih...so kredit utk aku la kan dlm nak pilih nama anak nie kan...kan...kan......

11 comments:

kamar hati said...

moga selamat semuanya yer ngah...nanti jgn lupa msg kat kamar ye... (",)

Akak said...

Salam ladylikeme...

semuga selamat melahirkan!!!

Si Kachak Suparjo said...

Nape x letak nama Soeparjoe je?

Kan lebih eksotik.

ha ha.


err, berkunjung balas.

kad0k. said...

semoga selamat semuanya..:)

cikgooden said...

moga selamat ladylikeme..er..angah.
oh..mengira hari kau yer. he he he.

siap la kau..terok hoooo!..

Mr. Azman said...

Assalamualaikum.
Harap harap penantian selama 9 bulan ni berakhir dengan penuh kegembiraan. Semoga selamat dari a2z.

Kreuger®

S.YanaZ said...

Ladylikeme,
Bagan Serai di manaaa?
Mak aiii.

",

Princess Liyana said...

Bestnye..ada mak mentua gitu..tuah badan la:)uhuhu

ladylikeme said...

kamar>jangan riso..nanti aku kabarkan

akak>insya allah

si kachak>suparjoe hanya utk si kachak mcm engkau kan..kannnn

kadok>aminnnnnn.....

cikgooden>engkau nie nak menakutkan aku ker....

mr.azman>insya allah..amin....

s.yanaz>bagan serai..(alor pongsu) jalan nak pi selama nngan bukit merah

princess>itulah sudah tuah badan yang bertuah..hehehhehe

S.YanaZ said...

Ladylikeme...
taw sangattt...
Gua org Bg. Serai ler beb!

ha.ha.

ladylikeme said...

s.yanaz>kalau begitu bagai dikata..aku bersalin nanti..jgn lupa lawat aku....

 
Header Image by Colorpiano Illustration