Friday, August 22, 2008

entry hari jumaat

salam...

wa..esok dah cuti...seronok betul...bleh rehat sepuas-puasnye.....

wa...esok dah cuti.....bleh ajak hubby gi umah kenduri.....

wa..esok dah cuti..bleh lipat baju dan iron baju.....

wa..esok dah cuti...bleh bangun lewat......

wa...esok dah cuti....bleh bersantai ngan hubby......

wa..esok dah cuti..mesti nurse akan mai umah aku...sebab aku skip gi cek minggu nie

wa..esok dah cuti..aku nak kemas umah dan buat apa yang xpatut dan xpatut....

wa..esok dah cuti...bleh ajak hubby gi umah kawan aku kat sungai dua.....

wa..esok dah cuti............

6 comments:

ah tok said...

menghadapi cuti itu mental kita dah bersedia sehari atau dua hari sebelum itu.

Selepas cuti, mental kita masih tak bersedia lagi.

cikgooden said...

seronok cuti?.....aku cemuih tadak dah nih...seminggu rasa macam sebulan...ketagih nak buat kerja! kakakkakkak. (bila nak meletup mak labu nih?)

Princess Liyana said...

huhu..waaa..seronoknya dia:)

err,esok cuti..leh g jalan2..hik2

Ibnurashidi said...

Esok cuti..lusa cuti..seminggu lagi puasa..

S.YanaZ said...

Cuti mmg best!
Cuti mmg best!
Cuti mmg best!



Waaaaaa....esok dah start p sekolah jumpa geng 2Hijau...
:(

ladylikeme said...

ah tok>btu tue..minggu depan nyer cuti..minggu nie dah plan dah aper nak wat..kan..kan...

cikguooden>amboi...org bagi cuti cemuih plak....(17/09 la..cikgu....ketaq nie tau..dok menghitung hari)

princess> a'ah..emmag seronok kalau cuti


ibnu rashidi>seminggu lagi puasa..3 minggu lagi nak due...

s.yanaz>selamat bertemu nagn geng dua hijau..mesti depa rindu dah kat hang kan..kan..kan.....

 
Header Image by Colorpiano Illustration