Thursday, June 26, 2008

wa....wa...aku wat silap

salam.......

sabtu nie hubby aku keje...so...tinggaller aku sorang2 kat umah..tue la..cadangnyer nak tengok wayang ari sabtu nie..tapi kepala dah serabut...aku silap wat order...aku dok sumpah jek dalam hati nie..mcm maner ler aku boleh wat silap..selalunyer tak pun...tapi untuk order nie aku terorder lebih...dah sampai satu lagi...takut nak bagi tahu boss..yelah ingat buku tue murah ke 500 lebih wei...dalam RM tau xkan Rupiah...gila sungguh..aku dok maki jek diri aku untuk kesilapan nie...mungkin kepala aku dah tak betul kot ari tue..tapi aku mcm sure jek aku wat satu..aku dah catit kat kertas tue...mcm maner bleh lupa.....ish..ish....jadi double order la nie..careless sungguh aku nie..so dengan senyap2 aku email kat publisher tue mintak return buku tue..aku katakan ader dua orang yang make this order..so thats why jadi macam tue....dan akan aku pastikan kasilapan nie xkan berulang lagi...ish..ish..rase mcm nak nangis pun ader tau

11 comments:

cempaka said...

ooooo tipu yek? (sambil tu jari telunjuk goyang goyang)

kEroLL said...

hehe..biasela tu tersilap..
rilek aje...
wat bodo suda..hehehe...

cuti ni sy tlg ayah keje kt ofis dia..wat insurans..ri2 terslh issue covernote, ngan diam2 sy emel org AIG tu srh cancel covernote tu..huhu..

http://www.izwan.tk

kamar hati said...

hihihi...apa ke hal nyer, ngah...apa sudah jd ni haaa...ish ish ish...releks la....jangan tension, tension...nanti "ter"beranak awal, haru nanti...releks k....

ladylikeme said...

CEMPAKA:
xpe..aku tipu sunat....
keroll:
xblehwat bodo..sebab dah cerdik ler
kamar:
tue la pasal...tenah dok relek nie...huhuhuhuh

KAKTINY said...

biasalah kan bab2 silap ni.. bukan selalu and bukan sesaja sesuka kan.. takper.. yang penting kena pandai cover and lie with confident k.. heheheheh

gi ler layan citer ayat2 cinta.. ok lah.. nak kata superb tuh.. tak ler.. tapi tak rugi beli tiket ler.. even org lain kata novel dia lagi best.. tapi apa salahnya layan movie kan..

kEroLL said...

hehe..btul jugak ckp akk kn?
aa..xpe2...sy setuju ngan kate2 kaktiny...

lie with confidence ngan pndai cover..hehe..
kena belajar dgn lebih lnjut dr kak tini ni..heheh...

http://www.izwan.tk

xrajunax said...

buat relek sudah
hehehehe
dengar lagu weh

Syam said...

biasa latu wat silap. kita ni bukan robot atau pc yg punya memori thp superb. sedangkan robot pun kdg2 error gak.

cheers,

syam @ http://aeropama.blogspot.com

Princess Liyana said...

alahai, kadang2 kita tersilap jugak kan sis.jangan sedih ok?nanti baby sedih juga. cheer up!:)

King said...

haa..

bagitau bos..

bagitau bos.. tolah gaji..

*sambil tekan no hp bos anda.. huhu

(tgh o9 yer)

ladylikeme said...

kak tiny: a'ah cover tue mesti pandai..xde peluang lagi nak pi tgk movie...
xrajunax:tgh relek la nie(peluh jugak kat dahi)
syam:a'ah kan..kalau bos tanya naper silap..sayakan manusia...
princess: hari nie baby senyap jek..ikut sedih gak kot...
king:berani..cubalah...huhuhu

 
Header Image by Colorpiano Illustration