Thursday, October 22, 2009

touching

semenjak bergelar ibu ini..aku amatlah tersentuh hati bila membaca, mendengar dan apa saja yang sewaktu denganya tentang baby...bila baca dalam paper kes buang bayi aku amatlah mudah mengalirkan air mata...tambah kalau baca isteri yang ada anak xsampai setahun kehilangan ayah atau ibu....sungguh2 tersentuh hati ini...

dulu tersentuh jugak..tapi sekarang memang lagik2 tersentuh...mungkin sebab dah bergelar ibu dan melalui sendirik pengalaman mengandung dan melahirkan

p/s: mama love u so much sayang...and will do anything for you...anything and everything my dear..




2 comments:

Princess Liyana said...

btol tu kak..kalau dh jadi ibu ni mmg cpt tersentuh ckit..alaahai

kak,kalau sudi, leh tlg emailkn alamt n nama penuh ke email yana..barbie1706@gmail.com...hehe nk antar invi utk akak n kak qamar skali :D

kamar hati said...

alalallalala....mmg touchingkan...

 
Header Image by Colorpiano Illustration