Thursday, October 01, 2009

blog org lain

salam



hmmmm......aku suka baca blog dia nie Mommy Qastalani, selalunyer sebagai silent reader...biasalah tak mahu menonjolkan sangat diri aku ini...hari-hari aku baca blog dia..kadang sehari sampai 5-9 kali..sebabnyer dia nie suka update blog dia...bila pagi bukak ada entry baru..bukak tengahari ada lagik entry baru..dan bila bukak petang ada lagik entry baru..kadang2 aku tertanya jugak...agaknyer kejenyer mengupdate blog selalu, disamping kejenyer yang di bayar gaji itew....dan baru- baru nie aku dapat tahu tentang satu berita....yer....terdetik dalam hati..patutlah dah takder citer tentang sidia dalam blognyer....


dan aku review balik blog dia....kot2 ada dia publishkan citer tentang hal itew...tapi xder...hmmmm...this woman, so strong....kalau benda nie jadik pada aku.....tak tahulah..mesti ada entri meratap dan dalam kesedihan...tapi, dia...tak der....katanya ..dia ada tempat utk melepaskan rasanyer....itew..katanyer...


dan kataku....


benarlah...Allah takkan menguji hamba itew..dengan ujian yang dia tidak boleh hadapinyer...



6 comments:

KAKTINY said...

salam..

bagi kaktiny, blog merupakan salah satu tempat MELAMPIASKAN RASA hati..

reda bila dh mencoretkan sesuatu.. walaupun sebenarnya sarat perkara yg terbuku..

permulaan blog kaktiny juga kerana 'sesuatu' yg mengganggu.. dan pernah rancak satu waktu dulu tapi terpaksa berhenti seketika dan seterusnya memperlahankan aktiviti kerana terjadi 'sesuatu' di situ..

hmm... whatever it is.. mempunyai kawan blog adalah anugerah yang hebat kerana terasa ada yg di sisi meskipun bukan di alam realiti.. cukup sekadar memerhati utk hati tidak sepi.. hehehehe

pergh... tetiba plak kaktiny nih.. kuang kuang kuang.. hahahaha..

samat pagi.. hihihi

kamar hati said...

hmmmm....setiap yg terjadi pasti ada sebabnya kan...hanya DIA yang tahu apa yg terbaik buat kita... (",)

blog ~ diari kehidupan...gambaran & curahan rasa hati ini...tp tak semuanya mampu dikongsi & dicoretkan disini...hanya kiasan bahasa sahaja... (",)

zazap'z said...

eh cam same pulak kite nih..sy memng dulu lg jd silent reader kt blog tuh..memng die suka update blog die..kalo bosan2 xtau nk wtpe sy mesti cek die nye blog..memng x menghampakan.sokmo updated..tp skang dh x silent dh..hehe

zazap'z said...
This comment has been removed by the author.
karipapsayur said...

oeh ini kutuk ke puji nih?? kekekkeke..

I pk 1 je;

"bila sesuatu menimpa kita, yes you may cry but don't meratap-ratap because there's type of guy yang x deserve untuk kita ratapi"

p/s: kot lepas ni i buat entry meratap merayu je karang, meluat pulak you membaca. tsk! weyh. join contest!

N.Q.R said...

(tersenyum sahaja)
bila ada org suka baca blog adik saya...

 
Header Image by Colorpiano Illustration