Friday, October 02, 2009

hmmmm.......emosi ker????

salam ...

semalam berciter ngan en hubby..sesajer berbual kosong, setelah baby firas tido di jam 12..maklumlah anak teruna aku iteww sungguh susah hendak lena dan kengkadang menguji kesabaran aku..mana taknyer...

kadang-kadang dia usung botol soflan dari dapur ke ruang tamu

kadang-kadang dia usung raga yang aku letak ditepi mesin basuh ke ruang tamu...

kadang-kadang dia usung periuk aku..ke depan..dan kemana saja yang dia pegi...sambil mengetok2 periuk aku itew...

en hubby bercerita..masa dia gi kursus ada sorang nie baru bercerai..dia bercerai dlam pantang...

aku tanya kenapa..

si isteri balik umah sewa dalam pantang dan dia lihat adegan 18sx suaminya bersama org lain dalam kamar tidur....

ha..kalau kamu apa yang kamu lakukan..setelah penat meneran dan bertungkus lumus mempertarungkan nyawa, dia boleh berasmara dana dengan pempuan lain....

haih...

sungguh tidak berhati perut sang lelaki itew....

kalau aku..mungkin akan buat mcm citer raja azmi tue... bubuh *nu dalam botol...

padan muka..dah xbleh merasa nikmat dah

ha ha ha

4 comments:

kamar hati said...

tang baby firas ~ tersenyum sumbing dibuatnya...cute jerk telatah itu...hihihi... (",)

tang cerai ~ hampes tul laki tu....mmg tak reti nak mnghargai apa yg ada...tak cukup satu, cari yg len plak...uissss...mintak simpang laaa... :(

Mrs SM said...

lawak la firas ni kan...

tang org jahat tu... mai aku cincang 18 ja... sakit hati lelaki cm tu... hampes...

Princess Liyana said...

hish...lelaki tu memang $£%*% hish sabo jela..minta dijauhkan la kan kak?P tu penat btarung nyawa..dia boleh suka suki dgn P lain..alaahai

karipapsayur said...

seronok nye tengok anak perangai comey mcm tuh! QZ baru mlm tadi perasan dia berusaha keras mengesot badan nak tuju ke tempat dia nak pegi! (kelako! mcm org kudung pun ade!)

kes hubby fcuk dgn ppuan mana2 mcm tuh, memang makin normal. tapi you know what, i penah jumpa a wife yang still bole accept her husband doing that. dan few times plk tuh! kantoi depan mata pulak tuhh

sbb pompuan ni mudah cair. haihh! hubby merayu say sorry apa bagai then terima balik.

kdg2 org ni pk pasai anak x bertempat.

 
Header Image by Colorpiano Illustration