Friday, October 16, 2009

baki xcukup?

salam...

ini satu kisah berlaku kat aku jugak mungkin jugak pada anda semua..tetapi anda tak menyedarinya..

berlaku semalam.....petang masa akunak bayar tol dari jawi ke juru jumlah tol 2.80.

aku bagi RM10..sebab ku xder duit kecik...

dan aku xkira pun dan xpenah kira balance duit tol...

tapi semalam..tergerak nak kira..sambil drive sambil kira...

ha..xcukup RM 1...kira lagik...

wa...betul la xcukup rm 1..takkan nak patah balik..nak bagitau kat jurutol tue...dan aku halalkan RM 1 ..walaupun RM 1..lepas aku beli teh ais..diwaktu petang...

p/s:juru tol tolong hati2 yerk
:pengguna; sediakan wang secukupnyer yerk.....

2 comments:

KAKTINY said...

ayo yo yo.. kalau sorang seringgit.. 100 pengguna.. phergh..

isy..isy.. tak baik kaktiny ni nak berprasangka.. dia tersilap kira agaknya..

hmm.. kena amik iktibar ni.. PASAI KAKTIY PUN TAK PENAH HAYAT kira balance duit tol.. huhuhu...

kena selalu top up touch and go la mcm nih..

kamar hati said...

len kali sebelum bgerak, kira dl...hihihi...
apapun jd kan iktibar k...

(",)

 
Header Image by Colorpiano Illustration