Thursday, September 04, 2008

entry hari khamis

salam.....

dah empat hari kita berposa...aku tadi baru balik chek up..kat kelinik kat umah mak mertua aku....sebab aku sekarang nie dok kat umah mak mertua dah...pegi klinik tadik nurse kata dah 38 minggu....so..anytime aku bleh bersalin..walaupun due aku pada 17hb nie....so..bersiap sedialah..heheheheeh..mak mertua aku kata aku lambat lagi nak bersalin..sebab perut aku xturun lagi....mungkin masa raya..kalau mcm tue..bestla aku...xpayah nak ganti posa...

tapi nurse tue kata kalau dalm 40 minggu aku xbersalin gak lagi...aku kena masuk hospital..mungkin takut anything happen to my baby..so..aku doalah supaya kandungan aku xsampai 40 minggu..kan..kan....

wah berdebar-debar rasanyer......

5 comments:

kamar hati said...

MOGA SELAMAT SEMUANYA YER...
(",)

kAi said...

sy sentiase doakan yg terbaik utk akak n the baby ;)

http://www.izwan.tk

kad0k. said...

kalau dah lebih dari due..bkn dia induce ke?

ladylikeme said...

kama>amin...

kai>amin..mekasih..dik...

kadok>a'ah..tue la..pasal..moga xlebih dari due kan....

Princess Liyana said...

Alaahai. Smoga smuanya selamat ek kak. Bykkan berdoa:)

Nanti letak gmbr baby tau.huhu mesti tomell..

 
Header Image by Colorpiano Illustration