Tuesday, September 16, 2008

entri utk hari nie

salam..

dah posa yang ke 16..lagu raya pun mulalah berkumandang...
lagu yang aku paling suka lagu AIR MATA SYAWAL lagu siti..

woo sedih woo lagu tue...

pernah masa baru kawin,raya kat umah mak mentua (kononyer isteri solehah la)....first time raya jauh dari family...sehari sebelum raya hubby bawak jenjalan..kononyer nak hiburkan hati aku la..on the way dalam keta tue aku dengar lagu siti....wah..mengalir air mata aku....hubby pandang aku...dia tengok jek aku...mungkin dia xmau kacau aku layan feeling...tapi lagu tue memang sayu..masa dulu aku penah gak dengar lagu tue tapi xpenah plak nak mengali kan air mata..nie mungkin sebab suasana yang aku terpaksa beraya umah mak mentua jauh dari family..thats y aku rasa sedih sangat..

malam tu aku kol mak aku sampai teriak2..minta maaf..sedih wo....

7 comments:

Mr. Azman said...

Assalamualaikum Akak...
ga ga ga... takutnye... rasenye nanti kalau taun depan sama ada die nak raye kampung die atau nak ikut saya raya kat kampung...

hehehehe sure laa meletop kebaaabooommmm. Buatnye 2 2 keras kepala nak balik kampung sendiri... kekekeke~

*tetibe rase cuak. Taun depan walaupon nampak macam lame... tapi dah tak lame dah...

Kreuger®

Princess Liyana said...

memang sedih bila dgr lagu raya..emm..lg2 kena raya jauh dr ibu bapa..mm..takpe..akak skrang dah ada family lg bsr..:)mesti braya sakan..

Akak said...

Salam ladylikeme...

Apa khabar, sihat ke, baby mcm mana?

Memang bila dengar lagu raya yg sedih2 tu boleh menangis dibuatnya, ingat kat arwah emak dan abah

kad0k. said...

slmt hari raya aidilfitri sis..maaf zahir dan batin.:)

Cikgooden ...(Selumbar Emas). said...

salam angah...baby sihat?..

KAKTINY said...

OIT MAK CIK... DAH RAYA LAH.. HANG DAH BERANAK KA??.. aduhai.. tak tau cerita ler.. baru kuaq dari GUA BERTAPA!!!...

chinta said...

dah bersalin ke? sehat? baby gal or boy? tatau crita ler...mcm kaktiny jgak..bertapa tapi bkn dlm gua...dlm lab..hehe

 
Header Image by Colorpiano Illustration