Wednesday, December 24, 2008

esok cuti dan azam tahun baru

salam..

wah esok cuti..aku seronok sangat bila dengar cuti2 niee.....
bleh spent masa ngan anak lebih kan....
nak spent masa ngan hubby pun..en.hubby ada kat melaka skarang kursus induksi....

esok dah 25hb dah....

lagi 6 hari nak new year..

apa azam korang..aku???

untuk menjadik isteri yang lebih baik dari tahun nie

nak jadik mama yang baik pada anak aku....

nak jadik anak yang baik utk mak aku

nak jadik menantu yang baiik utk mother in law aku....

pendek kata...

semualah yang terbaik...

so kengkawan doakan aku yerkkkk..

:))

4 comments:

KINI said...

salam..
erm.. semoga tahun baru 2009 mendatang segala impian & kebahagian yang dihajati & di planning.. amin ...

Mr. Azman @ Kreuger said...

huhuh azam tahun baru?
per citer?
nak anak ramai ramai ker?
ekekeke.... tahniah untuk
akak and bro wokeh....

jugak tak lupe untuk hero!!

Kreuger®

ladylikeme said...

kini>salam....mekasih..amin

kreuger> yelah nak meramaikan umat nabi muhammad...heheheheh..yang ko,tu bila lagikkk

Princess Liyana said...

smoga smua yg terbaikkk untuk akak;)good luck kak..muah untk baby;)

 
Header Image by Colorpiano Illustration