Thursday, June 04, 2009

tue..chakkk

salam untuk semua


dah seminggu berlalu..cepatnyer masa berlalu..tanpa kita sedari kita semakin dewasa dan tua ....he he he..dah lama dah aku tak berblog..tapi aku tetap menjenguk blog kengkawan..kadang-kdang kalau rajin aku tinggalkan komen..kalau malas..aku jadik silent reader jek..yang penting perkembangan semasa kengkawan aku tahu kan...kan...kan...


adik aku dah nekadkan keputusan untuk stay di matrik walaupun katanyer akdang-kdang teringat-ingat jugak tentang USIM tue kan..

kak long aku plak dah pregannt 3 bulan..jadik hujung tahun nie Hajjah Romlah akan menimang cucu lagi yang kedua...

aku? bila nak tambah..nantilah dulu..baby firas pun dah semakin membesar dah pandai merangkak dan *meragas* (betul ke ayat nie..xpaham sila bukak kamus)...dah 8 bulan lebih dah...dah ada sorang nie pun hidup aku kelam kabut..tak tahulah kalau anak 2 3 nanti nak manage mcm maner...huhuhu...

minggu lepas aku balik alor star..minggu nie sibuk nak attend wedding..maklumlah...cuti sekolah nie kan..aku kena balik kg kerap kali nie sebab tok kedah dia asyik rindu kat baby firas jek, balik minggu lepas, lepaslah rindu dendam tok dia kat baby firas...dan aku bleh rehat..sepuas-puasnyer sebab ramai yang nak mengasuh baby firas..huhuhu

4 comments:

kamar hati said...

tue...chakkk....wahhhh lama betui kawan aku ni menghilang yerk....hihihi...

meragas - paham2...ayat biasa belah utara nunnnn...hihihihi...

KAKTINY said...

salam...
wah.. kaktiny ingat kaktiny jer hilang diam.. ghupanya org ni pun sama gaks.. kehkehkeh..

ooo... anak dh start meragas la.. siaplah esok2 dh dpt 'kaki'.. jenuh hang dok kena ligan pi balik plak... kehkehkeh...

Cikgooden (Selumbar Emas). said...

sebab firas dok meragas la..mak dia kalut, sampai tak dan nak update blog..ha ha ha

kad0k. said...

sama la..next week akan balik ke kg..4 ari..masa tu leh rilek jugak sbb sure ramai nak jumpa arissa. maklum la..1st time sejak dia lahir baru dia nak balik ke kg..huhuhu

 
Header Image by Colorpiano Illustration