Wednesday, May 20, 2009

antara matriks ngan usim

salam

alahai sian kat adik bongsu aku....kadang-kdang aku pk pandai sangat pun susah..dapat banyak offer pun susah kan...huhuhu.....


adik aku ni spm ari tue dapat 8A, dan diantara kami dialah yang paling pandai..aku pun pandai gak..tapi dia yang lebih pandai...hehehehheh...dia aliran sains tulen..so biologi dia A1..aku kata teruskan lah nagn cita-cita dia nak jadi doktor tue....

masalahnyer sekarang dia dok pening...matriks..dia dapat aliran sains...dan di USIM dia dapat offer syariah dan undang-undang.....

pendapat aku : bek pi matriks sayanglah apa yang dia balaj..kalau dia tak teruskan..tapi dia kata di USIM nanti bleh tukar kos...aku kata kalau bleh..kalau xbleh..mcm manee...

hati dia berat pi USIM, sebab katanya lebih terjamin dapat masuk U dari matriks yan kena pulun sikit..ntahlah..sekarang dia dah daftar matrik dan dia dok merungut kat aku yang matrik tak best dan nak pi USIM..aku xmau dah kata apa..bukan apa xmau la satgi dia kata aku yang paksa dia plak..so kengkawan mcm mana nak settle yang nieee

3 comments:

kad0k. said...

betul ckp hang. kalau dapat tukar kos..kalau x bole? x ke nyesal nnti. pasal kena pulun masa matrik tu biasa la..semua pon kena camtu. kena pk elok2. once decided. x bole patah balik dah. hehehe

Cikgooden (Selumbar Emas). said...

selalu di tanya soklan macam ni daripda anak murid....

jawapan yg sllu aku bagi...ikut ja hang rasa selesa,....

S.YanaZ said...

LadyLikeme,
Bagi gua baek pilih matrixxx.
Dpt jumpa Keanu Reeves.
Muahaha.

 
Header Image by Colorpiano Illustration