Monday, February 16, 2009

aku telah.....cuti seminggu

salam...

ha..bengong betul la PC nie..aku telah sedaya upaya mempublishkan entri semalam..alih..banyak plak tajuk yang kuar...uiksss....menyakitkan hati betul la....tak pe..sabar..sabar..aku kan jenis penyabar orangnyer(puji diri sendiri nampak)....

**********************************************************************************

entri nie aku nak citer minggu lepas la yang aku bercuti seminggu..sebenarnyer aku apply dua hari jek cuti...selasa dan rabu.ntah kenapa khamis tue perut aku memulas....aku nie pantang silap makan skit..nanti ke toilet la jawabnyer....jadi aku mc la hari khamis tue dah alang-alang mc hari khamis...aku apply kat doktor tue swuh sambungkan mc aku sampai jumaat..so....minggu lepas aku bercuti semingu la plak...

alhamdulillah..babby firas pun dah ader org mengasuh....makcik dekat ngan umah aku...tu pun tuan rumah yang tempat aku duduk nie tolong carikannn...makcik tue sebaya ngan mak mertua aku.....lembut jek orngnyerrr...alhamdulillah..first day ..baby firas tak meragam..aku siap pesan lagik kat dia..duk elok-elok tau ngan org...jgn menangis tau..mama nak gi keje..papa dia pun pesan dekat baby firas mcm tue..and you know..aku rasa dia faham....sebab tue first day dengan makcik tue dia ok jek...xder menangis aper.....tadik masa aku nak tinggal ...rasa kesian plak...masa dia tengok aku, aku nak gi kejer...rasa sedih jek plak.........cepat-cepat aku masuk kete..kalau tunggu lagik...mau air mata aku gugur tau...sensitif betul la aku nie..huhuhuhu

2 comments:

Princess Liyana said...

slmt bcuti kak!huhu

Faizal@poyan said...

salam kak...

emm ntah la kalau saya pun ada anak mungkin sedih nak tinggalkan bagi org lain jaga...

 
Header Image by Colorpiano Illustration