Monday, January 19, 2009

menyampah...tak suka tau

salam untuk semua...

my hubby kena gi kursus lagik...aku betul2 menyampah...nak jek aku bakar ofis laki aku tue..hubby baru balik dari kursus 2 bulan..nie nak kena gi kurusus plak 3 minggu plak tue......mogok jugaklah aku bila en. hubby kata dia kena gi kursus..confius aku..nie yang buat aku mula xpecaya nie.....tapi bila dia terserempak ngan kengkawan dia masa kami g shopping kat tesco, dan dia nagn kawan2 dia bercerita psal kursus tue..bleh la aku percaya.......boring betul aku...hubby swuh aku balik duk umah mak dia..xmau aku..aku kata xlarat aku nak berangkut pi mai..pi mai....baru jek berangkut dari umah mak dia ke umah sewa kami..nie nak kena berangkut plak...aku pun nek hangin la...menyampah betul....rosak plan aku utk tahun baru cina nie...hm...sabo jek laaa...last sekali aku swuh adik aku yang tunggu spm duk umah aku..so takdelah sunyi sangat...hubby tak bagi aku dok berdua jek ngan anak.....xpelah utk kali nie aku bleh sabo lagik...

dan kalau lepas nie ader lagi kursus yang dia kena attend..aku akan bakar ofis hubby aku..sungguh....aku menyampah la..xsuka tau...

5 comments:

Princess Liyana said...

Alaaahai..sabar ek kak...hm dasyat tu kursusnya..lama btol..hmm

Faizal@poyan said...

salam..
hmmm sabar ya mungkin ada hikmah tu...

kad0k. said...

mencari rejeki kan? nak buat mcm mana..:)..sabo tu penting...hehehe

Cikgooden (Selumbar Emas). said...

cobaaaaaaaaaaaaaan!..he he he

saudagar gaRAM.. said...

haaa???
kurus?

sape kurus?


hahahahhaaaa....
sabo beb..

 
Header Image by Colorpiano Illustration