Wednesday, September 16, 2009

dah nak raya????

salam

di hujung2 ramadhan nie..semuanya sibuk buat persiapan hari raya...aku...tak beli apa pun lagik utk aku...cuma siapkan utk yang si kecil yang comel...aku, biasalah last minute..buat la mcm maner pun still dekat2 nak raya..ada yang tak belik lagik

ini tahun giliran en hubby beraya kat rumahnyer..yerlah kena lah ikut schedule kalau tak ada yang muncung panjang sedepa..he he he..bila dah bekeluarga ini kenalah tolak ansur kan..kan...kan....xkan lah nak pk tentang diri sendiri jek kan..kalau mcm tue baik duk sorang2 senang...ha ha ha....

rumah aku maybe raya ketiga atau keempat...adik2 aku nak tengok si firas pakai baju melayu...mesti comel kan..macam mamanyer jugak....he he he....

so aku mula bercuti pada sabtu laaa...umah MIL dekat jek...takpayah nak amik cuti awai2 la...aku cuti sampai 27hb la...biasalah satu minggu...keje2 aku nak bereskan kalau bleh sebelum aku bercuti beraya..kena berusaha bekerja mana tahu dapat bonus lebih tahun depan...he he he


so kengkawan..di kesempatan nie aku menyusun sepuluh jarik tangan dan kaki..memohon keampunan jika ada terkasar bahasa, terlanjur kata, termakan dan terminum minta dihalalkan yerk semuanya....kira 0-0 lepas nie yerkkk

1 comments:

Princess Liyana said...

Selamat hari raya kak :D

Maaf zahir batin ek..huhu

 
Header Image by Colorpiano Illustration