Monday, March 02, 2009

ceritera hari minggu

salam...
hari minggu...xbuat apa pun...rutin macam biasa jerk...cuma kali nie aku ngan my hubby plan nak gi umah my sister yang kat kepala batas, penang..so pegilah petang sabtu tue...my sis nie baru kawin bulan 12 ari tue...so...sekarang baru dua bulan mendirikan rumah tangga dan masih dalam proses mengenali hatibudi masing-masing...
abang ipar aku yang baru nie agak lemah lembut orngnyer.....cakap pun slow jerk antara dengar dan tidak...mungkin masih malu lagi kot..maklumlah masih baru lagik kan..kan..kan...
aku pegi dah petang...so memandangkan rumah depa xdak apa nak makan...abang ipar aku nak belanja lah makan malam....so...keluar la ngan baby firas sekali...alhamdulillah...baby firas x meragam masa kami duk makan tue..dia asyik dok tengok keliling restoren tue...yelah...suasana baru kot..aby firas memang mcm tue...kalau bleh berjalan...setakat nie dia xbuat hal la lagik......kami sampai umah dah lewat..lam pkul 11....selepas tidurkan baby firas...aku punn zzzzzzz sekali...my hubby?? aper lagik...main game la...xkuasa aku nak teman dia dah....
hari ahad...keluar shoping nyoping barang dapur...nagn barang baby....yelah my hubby nak kena gi kursus plak 15 aribulan nie..so kenalah dia penuhkan stock dulu kan..kan..kan...supaya nanti senang....aku tak balik kampung pun minggu nie...tak tahulah bila nak balik...
next week cuti sampai isnin....ingat nak balik alor star..tapi my hubby tue keje xtentu masa..aku dah malas nak plan awal-wal..dah serik tau...wat sakit hati jerk bila plan awal-awal tapi semua hancus...sedih tau...hu hu hu...

6 comments:

kamar hati said...

uikssss....p kepala batas ka???kat area mana tu??? dekat ngan umah ku ka???? apasal tak singgah umah....hihiihih...

kad0k. said...

malu2 sbb nak sesuaikan dgn adik ipar seme tu..biasalah..baru2 lg..:)

Princess Liyana said...

huhu..comel je baby firas...tk meragam..;)huhu

kamar hati said...

mana entry baru ni.....dah jadi belungkar dah ni.... :)

Princess Liyana said...

kak, update2..hhuhu

Princess Liyana said...
This comment has been removed by the author.
 
Header Image by Colorpiano Illustration