Wednesday, March 25, 2009

lamanya..hehehhe


salam untuk semuaaa....
lama aku xupdate blog nie...xkan apa..malas lah.....tapi aku sentiasa mengikuti blog kawan-kawan aku....jadik silent reader...xder aper nak citer..cumanyer dah nak masuk dua minggu en. hubby gi kursus lagilah..dan planning aku nak bakar opis en. hubby xjadik....nak tengok aku masuk lokap la tue jika ku teruskan niat aku yang satu itu...
baby firas dah masuk 6 bulan..korang tahu..aku lupa nak bawak pi baby firas imunisasi untuk 5 bulan...terlupa sungguh....datenyer bulan feb ari tue..ok tak kalau aku pi sekarang......baby firas pun dah semakin aktif....kalau tido atas katil..dia punya berpusing sampai hujung katil..penah sekali, aku terjaga,tengok baby firas xder sebelah aku...terkejut aku..tengok2 ada kat sebelah kaki aku tengah seronok lena..mengucap panjang aku....
so kengkawan....nanti aku update lagik ekkkk..hehehheheh
p/s: kalau hubby aku kena pi kursus lagi..aku akan buat-buat terlupa datenyer...

3 comments:

Princess Liyana said...

hu hu hu..tau tkpe..rindu kat akak..updatela slalo..

ahaks..eceh taktik tkmo kc hubby g kursus..fahamm sgt;)

kad0k. said...

comel firas..dah pandai senyum2 dgn ketawa ehh..masa ni lah best nak melayan..huhuhuhu

umar_skyscooter said...

hai tuan rumah yang kiut-miut,ape khabar?hrp shat,ade mase jenguk ler blog sye ni (http://blufairyklasick.blogspot.com)

 
Header Image by Colorpiano Illustration