Tuesday, May 20, 2008

WAH...wah...bulan mei yer

salam untuk suma....

dah lama xupdate blog nie..xkan aper...malas tahap cipan dan yang sewaktu denganya.....untuk bulan mei nie, ini lah entry aku yang pertama..soriler bebeno pada mereka pada yang mengunjung..tapi storinyer..udah basi.....untuk bulan mei nie..ramai sungguh kengkawan yang sambut besday,ramai jugak yang sambut perayaan kan..kan.....
untuk besday...aku nak ucapkan pada member2 yang sambut besday pada bulan mei.
3 mei : pn norazah(lama xdengar kabo? rinduler kat hang)
13 mei: en. izzad (hai..bilaler aku aku nak rase nasik minyak hang)
17 mei: nie bukan member..anak member syamim syalihin...anak pada kak sue..(lama auntie x tengok syamim..hehe....he....bila nak dapat adik..tolong tanya kat mama ek)
lagi saper lagi ek...ha..pada adik ipar aku..shatin zaziana...hepi belated besday to...jugak pada my beras..normaizura pada 14 mei..dan pada anaknyer yang baru berusia 2 hari semasa blog ini ditulis....18 mei....seronok la hang dapat anak yer.....(lepas nie turn aku plak...wa..takutnyer)
bulan mei ini jugak hari guru..so pada kengkawan kengkawan di Sekolah Rendah Islam Alor Star Selamat Hari Guru..dapat banyak hadiah ker..(psssst...teringat masa jadi cikgu....hari guru ler hari paling best skali..sebab dapat banyak hadiah..heheheh...heheh)....
opps sebelum terlupa aku jugak nak wish hari ibu...pada mak aku iaitu Hajjah Romlah(selamat hari ibu...mekasih sebab banyak melahir dan membesar kan anak mu ini) serta untu ibu mertua ku Hajjah Raanah(mekasih sebab menjadi ibu mertua yang xbanyak songeh..hehehehehe)...yang tu je kot..sebelum aku melalut lebih panjang lagi dan sebelum korang suma boring nak baca tulisan aku nie....berjumpa di lain masa dan ketika.....

1 comments:

Princess Liyana said...

:)huhu.salam singgah and salam kenal:)

 
Header Image by Colorpiano Illustration